İkinci el araç alım satımlarını kolaylaştırmayı vaat ediyor

Kılıçtepe Grup, ikinci el araç alım satımlarında görülebilecek sorunların önüne geçme adına Testcim.net'i hayata geçirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 17:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avrupa ülkelerinden modellenen ve internetten yürütülen sistem sayesinde alıcılar, beğendikleri araçları zaman ve para kaybı olmadan test ettirebiliyor. Web ortamından gelen detaylı raporun ardından alım satım yapabiliyor.

Resmi veriler, Türkiye'de aylık 120 bin araç tescil edildiğini, bu rakamın 90 binini ikinci el araç satışları oluşturduğunu ortaya koyuyor. Şehir dışından araç alıp mağdur olanların sayısının da giderek arttığına işaret ediyor.

Testcim.net'in yaptığı araştırmalara göre şehir dışından araç alacakların yüzde 85'i satıcının verdiği bilgileri önemli görüyor. Buna dayanarak aracı almaya karar veriyor ve pek çok sorunla karşı karşıya kalıyor. Başka bir şehirden araç almayı tercih eden bireyin ortalama 500 lira gibi bir masrafı ve 1 günlük zaman kaybı oluyor. Buna mukabil Avrupa ülkelerinde kullanılan Testcim.net benzeri sistemler, ikinci el araç alım satımlarını kolaylaştırıyor.

Kılıçtepe Grup bünyesinde bulunan ve internet ortamından hizmet veren Testcim.net, hem ikinci el araç satışları süratlendirmeyi hem de mağduriyetleri ortadan kaldırmayı vaat ediyor.

Sistem sayesinde, alıcılar, beğendikleri araçları zaman ve para kaybı olmadan kullanarak test ettirebiliyor. Web ortamından taraflarına gelen detaylı rapor sayesinde bir kere de gidip otomobil, minibüs veya kamyonlarını alabiliyor.

Testcim.net'in tek hedefinin insanlara yönelik bir hizmet olduğunu belirten Kılıçtepe Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kılıçtepe, doğru ticaret yapan herkesin mutlaka kazanacağını aktarıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber